IT&T Consulting a luat fiinţă în anul 2002, dezvoltându-se pe parcursul timpului şi adăugând noi companii în grup în anii 2002 respectiv 2005. Activităţile din cadrul companiilor sunt conexe activităţii de consultanţă în afaceri şi management şi constau în:

  • Consultanţă generală în afaceri;
  • Realizarea Studiilor de Fezabilitate şi a Planurilor de afacere;
  • Realizarea documentaţiilor privind accesarea de fonduri rambursabile şi nerambursabile atât din surse guvernamentale cât şi comunitare (Uniunea Europeană) şi implementarea proiectelor de finanţare;
  • Strategii de imagine şi de marketing;
  • Organizarea de misiuni economice externe;
  • Organizarea de târguri, expoziţii, conferinţe şi simpozioane având caracter naţional şi internaţional;
  • Organizare cursuri de perfecţionare şi team-building-uri pentru management şi top management.

Societatea IT&T Consulting este certificată ISO 9001:2008 din anul 2009 de către Organismul Internaţional de Certificare TuV Thuringen (prin TuV Karpat), în urma accesării Fondurilor Europene şi a implementării unui proiect de finanţare în cadrul POS CCE, Axa prioritară 1 - Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient, DMI 1.1 Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM, Operaţiunea 1.1.2 - Sprijin pentru implementarea standardelor (Contract de Finanţare nr. 19/S/21.04.2009).

Începând din anul 2007, managementul IT&T Consulting este mult mai implicat în activităţile legate de protejarea mediului, reciclând deşeurile proprii speciale (tonere, cartuşe) făcând parte din Programul European de Reciclare a Deşeurilor. De asemenea, din anul 2010 IT&T Consulting a documentat, implementat şi dezvoltă conceptul privind Responsabilitatea Socială a Întreprinderii (CSR) în conformitate cu ISO 26000:2010.

Încă de la înființare, IT&T Consulting S.R.L. este societate membră cu drepturi depline a Asociației Oamenilor de Afaceri ”PRO INVEST”, participând activ la evenimentele organizate sub egida acesteia.

proinvest